Vi vet alla att flytt inte går alltid för att planera. I själva verket ibland kan det gå drastiskt utanför planen, och flytta kanske inte ännu att hända alls (till exempel om din exchange eller slutförandet försenas eller ditt hem köp faller igenom). Medan detta är sällsynt, det händer ibland – och om du flyttar med en professionell upptag företag, beroende på hur nära flytta datumet du är när du måste avboka, kan det kosta dig en massa pengar flyttfirma stockholm .

Även med de mest noggrann planering, kommer att ibland saker påverka din flytta datum som är utanför din kontroll flyttfirma stockholm

Om du är orolig kan att något hindra dig från flyttning när du planerar att eller om du tror att din flytta datum kan ändras då be din flyttfirma om de erbjuder en annullering eller uppskjutande avstående. Detta är en avgift som du betalar när du bokar ditt drag, lite som den premie du betalar för ett flexibelt hotell bokning, där du kan avboka eller ändra datumet i sista minuten. Även om det är mer pengar på framsidan kommer det att spara finansiell stress att behöva betala för flytt tjänster du inte använder och sedan behöva betala igen när du behöver dem. Slutligen flyttfirma stockholm .

Varför finns det extra kostnader om jag måste avboka min flytta med kort varsel?

Professionell flytt är en noggrant planerad operation. När du har bokat ditt drag i, planerar din flyttfirma och reservera resurser för att utföra ditt drag. Detta innebär planering för personalen, lastbilar, förpackningsmaterial, någon parkeringstillstånd som behöver bokas på antingen boenden, ytterligare tjänster såsom hiss eller handyman och allt annat som behövs för att säkerställa att du har en stressfri, v lätt flytta. Avbryta en flytta med kort varsel innebär att det finns ingen garanti för ett företag kan säkra en annan flytta i tid för att göra använda av dessa resurser så att de medför en viss nivå av kostnader som du har åtagit dig för att betala för. Om du inte kan flytta kommer flyttfirma stockholm de fortfarande ådrar sig dessa kostnader.

Vad kan kostnaderna vara om jag måste avbryta eller skjuta upp min flytta i sista minuten?

Kostnader du kan medföra bero helt på det avtal du har tecknat med din flyttfirma så alltid kontrollera ditt kontrakt. Vid Bournes använder vi godkände Tradings normerna British Association av Removers regler och villkor som anges vår avbokningsavgifter så du vet vad de är i förväg när du får vår offert. Dessa in våra rättigheter att debitera för avbokning eller uppskjutande gottfinnande förvaltning enligt nedan:

Mer än 10 arbetsdagar före avlägsnande flyttfirma stockholm berodde på att starta: utan kostnad.

Mellan 5 och 10 arbetsdagar inclusive innan avlägsnandet var börjar: inte mer än 30% av den totala borttagning kostnaden.

Mindre än 5 arbetsdagar innan avlägsnande berodde på att starta: inte mer än 60% av den totala borttagning avgiften.

Inom 24 timmar av flytta ta plats: inte mer än 75% av den totala borttagning avgiften.

Dagen flytten börjar eller när som helst efter flyttfirma stockholm  det påbörjas: upp till 100% av den totala borttagning avgiften.

Vad gör de avbokning och uppskjutande avstående för att skydda mig från dessa avgifter?

Om du tar ut detta avstående ska du vanligtvis flyttfirma stockholm ha rätt att avboka eller omboka en gång utan att ådra sig avgifterna ovan, ger dig sinnesfrid att du omfattas om något bör gå drastiskt fel i körningen till ditt drag. Om du inte flyttar med oss kontrollera de specifika regler och villkor för ditt upptag företag som inte alla företag kommer att vara samma.

Här är ett exempel om du avbrutit 4 dagar innan din flytt:

Grundläggande borttagning kostnad – £1000

Annulleringsavgift – £600

Kostnaden för att flytta när du är äntligen redo – £1000

Total kostnad att flytta utan undantag – £1.600 eller

Grundläggande borttagning kostnad – £1000

Kostnaden för avstående – £100 (10%)

Avbokningsavgift med undantag på plats – £0

Kostnaden för att flytta när du är äntligen redo – £1000

Totala kostnaden att flytta med avstående – £1.100

Besparing vid återbud – £500

* Kom ihåg dessa är vår avbokningsavgifter som ett exempel – om du inte flyttar med oss kontrollera din kontraktet detaljer noggrant.

Hur ordnar jag annulleringen / uppskjutande skydd?

Om du flyttar med Bournes visas detta som ett ytterligare flyttfirma stockholm alternativ på din offert. Så länge du har returnerat din anmälningssedeln, kryssa i denna ruta och betalat avgiften för viseringsundantag innan du måste avboka täcks du.

Hur kan jag veta mer?

Om du är orolig vad som kan hända om du måste avboka ditt drag innan det sker sedan antingen din flytta konsult kommer att kunna förklara mer om hur avbokning upphävande fungerar när de kommer på besök för enkäten före flytten eller din flytta Manager kan prata dig igenom hur det fungerar när som helst flyttfirma stockholm  innan flytten sker.

Andra ekonomiskt skydd för din flytt

För ytterligare skydd för din flytt, du kan också titta på fördelarna med att ta ut sent nyckel upphävande incase det finns en fördröjning som får åtkomst till ditt hem på flyttdagen.