Foarte multa lume nu stie despre jobul meu actual deoarece in Romania acest lucru nu este vazut cu ochi buni. Insa clientii care ma cunosc de ceva timp si persoanele din domeniu stiu ca nu este nimic rusinos sa faci videochat, iar o intrebare pe care multi mi-o pun este “De ce ai ales videochatul?”.

Raspunsul meu este mereu acelasi “Deoarece imi doream mai mult de la viata decat un job de birou, care sa nu-mi ofere libertatea de a face ce vreau”. Am fost si eu angajata si dupa 2 ani mi-am dat seama ca ma inchideam intre 4 pereti si ca viata mea stagna. Asa ca m-am decis sa caut alte modalitati prin care imi pot castiga banii si asa am ajuns pe diferite site-uri de videochat.

M-am inscris pe un site si am facut primii bani dupa 3 zile, pur si simplu stand de vorba cu un barbat. In prima saptamana nici nu a trebuit sa ma dezbrac. Pur si simplu stateam in fata calculatorului doar 2 ore pe zi si vorbeam cu diversi barbati care aveau nevoie de cineva care sa ii asculte. In prima luna am facut 500 de dolari si o luna mai tarziu mi-am semnat demisia.

Semnarea acelei demisii probabil a fost cea mai fericita zi din viata mea, deoarece a fost momentul in care mi-am dat seama ca pot avea o viata mult mai frumoasa si ca pot lucra de acasa cat de mult sau cat de putin vreau. Depinde doar de mine cat muncesc si atat cat muncesc atat sunt platita.

Dupa doar 18 luni de videochat am ajuns la un castig de 3.000 de dolari pe luna cu doar 4-5 ore pe zi in care stau efectiv in fata calculatorului. Am avut timp sa urmez cursul de machiaj pe care mi-l doream de mult si acum calatoresc asa cum inainte nu mi-as fi permis niciodata sa o fac. Bineinteles, a trebuit sa investesc in aparate profesionale, dar investitia este foarte mica avand in vedere banii pe care i-am castigat de pe urma acesteia.

Acum, oricine ma intreaba ce parere am despre videochat le spun simplu “Incearca si vezi daca ti se potriveste!”. Evident vor fi si acele fete care nu vor face acest lucru nici in ruptul capului, insa vor fi si acelea care isi vor lua viata in maini si vor face acest pas. Pana la urma, ce te costa sa incerci?

Si hai sa iti mai spun un secret: dupa ce ti-ai format o clientela fidela, multi dintre acei barbati nu vor mai vrea sa te vada dezbracata ci vor prefera sa poarte o conversatie cu tine. Se creeaza un fel de prietenie foarte placuta, iar acum de abia astept sa intru online pentru a vorbi cu clientii mei si pentru a le rezolva problemele pe care le au in viata de zi cu zi.

Asa ca daca esti una dintre fetele care ar vrea sa incerce dar nu stie de unde sa inceapa, nu mai sta pe ganduri. Gasesti o multime de site-uri de videochat unde te poti inscrie si iti poti indeplini si tu visul!