Pojke, lärde jag mig en värdefull lektion (eller två). Jag trodde att hitta den bästa ansiktsrengöringen skulle vara lätt, ansiktsbehandling Göteborg men jag kunde inte ha varit mer fel! Jag måste prova minst 20 olika ansiktsrenare innan jag hittade en som gav mig resultaten jag letade efter. Men jag antar att det var en uppsida att försöka så många produkter – jag har blivit vad du kan kalla “expert” i ansiktsvård. Jag skulle vilja dela med dig några värdefulla tips som hjälper dig att hitta den bästa ansiktsrengöraren (och förhoppningsvis i sätt mindre försök som det tog mig).

# 1. Håll dig borta från stora märkesvaror. Har du någonsin lagt märke till hur stora hudvårdspartners anlitar kända kändisar och vackra supermodeller för att marknadsföra sina produkter? Dessa människor är vad säljer produkten, inte produktens kvalitet. Sanningen är att dessa företag hellre skulle betala dessa människor miljoner dollar för att vara deras talesman istället för att investera dessa pengar i utvecklingen av sina produkter. Om de gjorde det, skulle de säkert ha mycket högre kvalitetsprodukter än vad de gör nu.

# 2. De bästa ansiktsrengöringsmedel är gjorda med alla naturliga och ekologiska ingredienser. Dessa är typen av ingredienser som fungerar i synergi med och är lättillgängliga för huden. Faktum är att det bästa ansiktsrengöringsmedelet inte innehåller några syntetiska ingredienser, kemikalier, toxiner eller andra ämnen som kan skada din hud. Det här är typen av ingredienser företag med billiga produkter av låg kvalitet, så att de kan använda mindre prislappar för att vädja till fler kunder.

# 3. Leta inte efter den bästa ansiktsrengöringen hos din lokala drogbutik eller varuhuset. Det här är alla billiga, lågkvalitativa produkter! Tror du att dessa butiker skulle tjäna pengar om deras hyllor var jam-packade med dyra produkter? Folk går till dessa butiker för att få bra erbjudanden, inte avancerade produkter. Om du vill hitta dig själv den bästa ansiktsrengöraren, gör vad du gör nu – undersök online! På så sätt kan du titta över varje produkts webbplats och ta reda på vilken typ av ingredienser de använder, varför de använder dem och vilken typ av hudvårdspolitik de tror på.

# 4 Håll dig borta från ansiktsrengöringsmedel som innehåller mineraloljor. Det finns bokstavligen hundratals ansiktsrengörare på marknaden som innehåller mineraloljor, för det enkla faktum att de är billiga! Låter som en bra ingrediens, eller hur? Tja sanningen är att de täpper upp dina porer och förhindrar att din hud andas. Detta hindrar din hud från att naturligt eliminera skadliga toxiner, och kan också leda till akneflareups, chapping och torrhet.

# 5 Undvik ansiktsrenare som innehåller en doft. Alla dofter består av kemikalier och toxiner. Är det verkligen vettigt att tillämpa dessa slags saker på din hud lokalt? Du är bättre att använda en spray eller två av parfym, cologne eller bodyspray och om du kan, spraya det på dina kläder.

Nu har du ca 2 års erfarenhet av att testa ansiktsrengöringsmedel under ditt bälte. Ditt mål? Börja använda dessa tips när du letar efter den bästa ansiktsrengöraren, och dina chanser att hitta den bästa ansiktsrengöringen kommer att bli ganska bra.